내구성

DUURZAAM

Onze producten

컨트롤마스터

Tot 30 procent lagere energiekosten

JetMaster 및 JetBoy 제품 시리즈

Bespaar meer dan 90 procent water

아이스 마스터

Zorg altijd voor een residuvrije reiniging

TubeMaster & Mini-TubeMaster

Reiniging in een gesloten kringloop

스플릿마스터

Effectief voor reparaties en recycling

표준 설정

MyCon-producten stellen normen voor verantwoord handelen. Onze producten maken deze houding zichtbaar en creëren duurzame waarde voor klanten en het milieu.

책임

Mycon laat zien dat ecologie en economie geen tegenpolen hoeven te zijn. De ambitieuze strategie erachter is gebaseerd op twee pijlers: het gebruik van duurzame materialen en verbruiksgoederen en het verantwoord gebruik van hulpbronnen.

자원 보존

Onze producten leiden tot een verhoogde energie-efficiëntie, besparing van hulpbronnen zoals water, vermindering van verwijderingshoeveelheden, verlaging van de verwijderingskosten door grotendeels chemicaliënvrij te zijn en zo de belasting van het milieu te verminderen.

MyCon 제품은 지속 가능성의 한 예입니다

ControlMaster

Het mycon-algoritme ControlMaster bewaakt continu alle soorten warmtewisselaars en berekent optimale reinigingsintervallen. Dit zorgt ervoor dat warmtewisselaars altijd op het hoogste prestatieniveau kunnen worden gehouden. Bovendien waarschuwt de ControlMaster tijdig voor een gedeeltelijk functieverlies van de warmtewisselaar en voorkomt zo mogelijke storingen.

JetMaster & JetBoy productserie

Onze reinigingsapparaten JetMaster, JetMaster AS, JetBoy en JetBoy SP werken meestal zonder het gebruik van chemicaliën en vereisen watervolumes van 0,1 tot 1 liter per minuut, afhankelijk van het type apparaat. Dit komt overeen met een reductie van meer dan 90 procent in vergelijking met conventionele apparaten zoals hogedrukreinigers.

Reinigen met het JetMaster-proces is ook uiterst voorzichtig; De straal voelt onverwacht comfortabel aan op de hand van de gebruiker. Het heeft geen negatieve effecten op de oppervlakken en delicate oppervlaktestructuren. Om deze reden kunnen warmtewisselaars een lange levensduur bereiken. Dit draagt bij aan de bescherming van het milieu, aangezien de fabricage en installatie van een warmtewisselaar uitgebreide middelen vereist.

IJsmeester

Onze IceMaster-reinigingsunits hebben 5 tot 60 kg vloeibare kooldioxide per bedrijfsuur nodig, afhankelijk van het type apparaat. Kooldioxide wordt meestal gewonnen uit uitlaatgassen, bijvoorbeeld uit de chemische industrie. Daarom is dit een milieuvriendelijke manier om bestaande kooldioxide te hergebruiken. Door het gebruik van CO2, dat al beschikbaar is als straalmiddel, zijn er geen vaste schuurmiddelen of chemische reinigingsmiddelen nodig, wat ook helpt om de impact op het milieu te verminderen.

TubeMaster en Mini-TubeMaster

De TubeMaster van mycon reinigt leidingen en buiswarmtewisselaars zonder water, in een gesloten circuit. De gebruikte schuurmiddelen worden ingezameld en hergebruikt of op de juiste manier afgevoerd. Indien nodig kunnen de binnenoppervlakken van buiswarmtewisselaars tijdens het reinigen ook glad worden gepolijst.
Dit verbetert de overdrachtswaarden en vermindert aanzienlijk de energie die nodig is om de warmtewisselaar te laten werken. Dit betekent op zijn beurt dat er minder energie hoeft te worden opgewekt.

SplitMaster (SplitMaster)

Onze nieuwe SplitMaster maakt het mogelijk om verlijmde oppervlakken schadevrij te scheiden. Lijmtechnologie biedt tal van voordelen, zoals een lager gewicht, corrosiebestendigheid en een hoog draagvermogen. Het gebruik van lijmtechnologie is essentieel in industrieën zoals de carrosseriebouw. De SplitMaster wordt gebruikt voor het snel scheiden van verlijmde oppervlakken van elk materiaal. Dit betekent dat de SplitMaster een aanzienlijke materiaal- en tijdbesparing realiseert bij reparaties en recycling.